Siden 1. august har Bitcoin Cash blitt sittende fast under $ 320-motstanden. Kjøpere har gjort tre opptredener i motstandssonen for å bryte den, men til ingen nytte.

De siste to ukene har BCH vært i et sidelengs trekk da okser prøver å bryte motstanden på $ 320. Selgere prøver også å synke mynten under $ 280 support

Ikke desto mindre kan kjøpere ha overtaket fra alle indikasjoner fordi mynten er i den bullish trenden. I dag forbereder kjøpere seg på nytt til å motstille sonen. Til slutt, hvis prisen bryter motstanden på $ 340, vil markedet stige til $ 380 høyt. På den annen side, hvis selgere bryter under $ 280 support, vil markedet falle til $ 240 lavt. Dette er usannsynlig. I mellomtiden stiger Bitcoin Profit og nærmer seg det høye på $ 295 i skrivende stund.

Bitcoin Cash indikatorlesing

Mynten falt og fant støtte over støttelinjen til den fallende kanalen. Markedet vil stige så lenge støttelinjen forblir ubrutt. De daglige stokastiske båndene skråner horisontalt, noe som indikerer sidelengs trend.

Hva er neste trekk for Bitcoin Cash?

BCH er i en sidelengs trend da den handler under motstanden. Siden 1. august, har BCH blitt motarbeidet tre ganger da de tilbaketrukne stearinlysene tester 61,8% Fibonacci retracement nivå. Det innebærer at BCH vil nå et høyt nivå på $ 380 eller 1.618 utvidelsesnivå.

Ansvarsfraskrivelse. Denne analysen og prognosen er personlige meninger fra forfatteren som ikke er en anbefaling om å kjøpe eller selge cryptocurrency og ikke bør sees på som en godkjenning av Coin Idol. Leserne bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer midler.