Bitcoinin puhkeaminen viime viikolla on herättänyt tämän alan ja sen ulkopuolisten ihmisten huomion . CNBC ja Bloomberg käsittelivät näitä siirtoja ylöspäin laajasti, ja JP Morgan muun Wall Streetin sijoituspalveluyritysten ja analyytikkojen joukossa punnitsi rallia.

Analyytikoiden mukaan ei ole vielä aika olla täysin innoissaan. Monet kommentaattorit sanovat, että 14 000 dollarin rikkominen Bitcoin Code on tärkeää, koska kyseinen taso on ollut makrotaloudellisesti viimeisten kolmen vuoden ajan.

Katoako kaikki helvetti, kun Bitcoin osuu 14000 dollariin?

Näkyvä salakirjoitusanalyytikko Qiao Wang uskoo, että kun Bitcoin rikkoo 14 000 dollaria, markkinat siirtyvät “ eri järjestelmään volatiliteetin, vauhdin, vähittäiskaupan osallistumisen ja niin edelleen“ suhteen:

„Kun BTC rikkoo $ 14k, olemme todennäköisesti eri järjestelmässä volatiliteetin, vauhdin, vähittäiskaupan osallistumisen ja niin edelleen suhteen. Monet viime kuukausina toimineet asiat eivät ehkä enää toimi ja päinvastoin. 20 000 dollaria vie tämän järjestelmän uudelle tasolle. Vain aavistus. Katsotaan.“

Syy, miksi tällainen painotus asetetaan 14000 dollariin, on se, että Bitcoinin joulukuun 2017 kynttilä sulkeutui, ja myös suuntaus ylitti melkein täydellisesti vuoden 2019 puomin aikana. BTC: n moninkertaiset makrovaikutukset olivat 14 000 dollaria, mikä viittaa siihen, että päättäväinen rikkominen ja pitäminen tämän tason yläpuolella merkitsisi muutosta markkinarakenteessa.

Vaikka Qiao Wang ei tarkentanut, minkä tyyppiset trendit muuttuvat salausmarkkinoilla, on syytä huomata, että futuurimääriä on vähän yli 14 000 dollaria

Analyytikko “CL” jakoi alla olevan kaavion Bitcoinin viime viikolla vallinneen nousun keskellä ja totesi, että ”Lähes kukaan nykyisillä johdannaismarkkinoilla ei ole koskaan käynyt kauppaa merkityksellisesti nykyisen tason yläpuolella.”